Nieuwe kunststof kozijnen in Arnhem

Verschillende profielen voor kozijnen
Bij AMPA kunt u kiezen uit verschillende kozijnprofielen van Veka. Alle kozijnprofielen zijn uiterst geschikt voor de hedendaagse bouw en zijn opgebouwd uit verschillende kamers en voorzien van hoogwaardige afdichtingen. Verschil in kwaliteit is er niet, verschil in uitstraling wel. Kiest u voor een minder verdiept profiel voor een moderne uitstraling, of wenst u liever een dieper profiel voor een luxere uitstraling? Ook kunt u kiezen uit alle RAL-kleuren en wel of geen houtnerfstructuur. Hierdoor passen uw nieuwe kozijnen altijd bij uw woning.

Vele soorten opties waaruit u kunt kiezen
Aan de binnenkant heeft u keuze uit verschillende opties. Wenst u bijvoorbeeld wel of geen vensterbanken? Wat ook mogelijk is, is een karakteristieke binnenafwerking. Hierbij wordt de binnenkant van de kozijnen afgewerkt met hout voor een authentieke sfeer.

Complete afwerking van kunststof kozijnen in Arnhem door AMPA

Door onze jarenlange ervaring kunnen de experts van AMPA vrijwel iedere woning voorzien van kunststof kozijnen op maat dus ook in Arnhem! Betrouwbare kwaliteit kozijnen en montage door deskundige monteurs maakt dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Van adviesgesprek tot oplevering, tot jarenlange garanties; kiezen voor AMPA betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Kom een kijkje nemen in onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl