Duurzame HR++ kunststof kozijnen in Apeldoorn

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor kunststof kozijnen. Kunststof heeft namelijk veel voordelen ten opzichte van hout:
– Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. (Slechts af en toe een doekje over de kozijnen is voldoende om uw kozijnen jarenlang mooi te houden)
– Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersinvloeden.
– Kunststof kozijnen bieden goede bescherming tegen inbraak.
– Kunststof kozijnen zijn vochtwerend en isolerend.
– Kunststof kozijnen zijn milieuvriendelijk en duurzaam.
– Kunststof kozijnen zijn energiebesparend.
– Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in veelzijdige designs.

 

Uw wensen
U kunt uw woonwensen waarmaken, doordat u veel keus hebt in de indeling van uw kozijnen, de kleuren en de keuze in wel of geen houtnerfstructuur. Ook kunt u denken aan het laten toepassen van ventilatieroosters, horren, rolluiken of zonwering. Zelfs speciale sloten in voordeuren zijn een optie.

Duurzaamheid
Zoals benoemd zijn kunststof kozijnen erg duurzaam. Ze worden gemaakt van PVC (Polyvinylchloride). Er is geen houtkap voor nodig en daarnaast is de productie ervan steeds verbeterd. De Europese PVC industrie heeft het productieproces, het inzamelen en het recyclen van kunststof sterk verbeterd. PVC afval wordt ingezameld en goed gesorteerd. De materialen zijn nu tot 10 keer recyclebaar, zonder kwaliteitsverlies! Ook zijn er geen milieuvervuilende producten nodig voor het onderhoud.

Kies ook voor de betrouwbare en duurzame kunststof kozijnen van AMPA in Apeldoorn

Bestelt u uw kunststof kozijnen bij AMPA, dan bent u verzekerd van betrouwbare en duurzame kwaliteit voor een scherpe prijs. Een van onze kunststof kozijnen adviseurs komt ook graag bij u langs in Apeldoorn of Deventer voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V.
Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-2672 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen