Kunststof kozijnen in Alphen aan den Rijn

Besparen op uw woonlasten
Met kunststof kozijnen bespaart u op schilderkosten, wat u op de langere termijn veel geld zal opleveren. Wist u dat kunststof kozijnen een levensduur hebben van minstens 50 jaar? Tel de kosten voor de schilder van die 50 jaar maar eens bij elkaar op! Daarnaast bespaart u met kunststof kozijnen aanzienlijk op uw energiekosten. Wist u dat er in de bouw pas na 1995 rekening is gehouden met de isolatiewaarden van kozijnen? Niet alleen het glas isoleert, ook het kozijn op zich. Bij kozijnen van voor die periode gaat daarom vaak veel energie verloren, onder andere door de aansluiting van het kozijn op het metselwerk. AMPA werkt uitsluitend met kozijnen met meerkamertechnologie voor krachtige warmte isolatie. Zoals gezegd isoleert ook het glas. Hoe lager de U-Waarde van het glas, hoe beter de isolatie. Glas in de kozijnen van AMPA heeft een U-waarde van 1,1 W/m2K. Ons hoogrendementsglas isoleert 2 tot 3 maal beter dan ander dubbel glas.

Altijd de beste kwaliteit

Het grote voordeel aan montage van kunststof kozijnen door AMPA is dat wij werken met een kunststof stelkozijn. Dit stelkozijn zorgt voor een perfecte aansluiting met het kunststof kozijn en zorgt voor een duurzame afdichting tussen de binnen- en buitenmuur. Tevens vergroot het de inbraakveiligheid en verlengt het de levensduur van het kunststof kozijn.

Gratis advies voor nieuwe kunststof kozijnen in Alphen aan den Rijn

U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen in onze showroom. Wilt u liever een deskundig advies bij u thuis? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op en via mail, de telefoon of ons contactformulier. Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over kunststof kozijnen in Alphen aan den Rijn.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl