Dé kunststof kozijnen specialist in en rondom Almere

Diverse soorten kozijnprofielen
Bij AMPA kunt u kiezen uit verschillende kozijnprofielen van Veka. Alle kozijnprofielen zijn uiterst geschikt voor de hedendaagse bouw en zijn opgebouwd uit verschillende kamers en voorzien van hoogwaardige afdichtingen. Verschil in kwaliteit is er niet, verschil in uitstraling wel. Kiest u voor een minder verdiept profiel voor een moderne uitstraling, of wenst u liever een dieper profiel voor een luxere uitstraling? Ook kunt u kiezen uit alle RAL-kleuren en wel of geen houtnerfstructuur. Hierdoor passen uw nieuwe kozijnen altijd bij uw woning.

Ga voor betrouwbaarheid dankzij het politiekeurmerk op onze kunststof kozijnen

De kozijnen van AMPA bieden inbraakpreventie conform SKG. Ook zijn onze draai-kiepramen voorzien van een XT-veiligheidsgrendel. Dit kleine detail heeft een groots effect. Ontworpen als een paddenstoelkop zorgt dit mechanisme voor nog meer veiligheid, doordat deze hoekvergrendeling 500 kg belastbaarder is dan traditionele veiligheidsbeslagen. Een speciaal afsluitbare raamboom maakt openen pas mogelijk nadat de sleutel gebruikt wordt. Uitermate geschikt voor verhoogde inbraakbeveiliging en kinderkamers. Mede hierdoor voldoen al onze kozijnelementen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

AMPA’s kwaliteitsgarantie op kunststof kozijnen in Almere

Met Veka kunststof kozijnen in Almere van AMPA bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit in combinatie met vakkundige montage. En dat voor een scherpe prijs. Klinkt dit aantrekkelijk? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een vrijblijvende offerte.

Kunststof kozijnen bestellen in Almere