Nieuwe kunststof kozijnen in Aalsmeer

Kunststof kozijnen in AalsmeerHeeft u op andere sites van kunststof kozijnbedrijven wel eens gelezen dat u moet bijbetalen voor kozijnen in andere kleuren dan crème, wit, blauw, antraciet of groen? En vond u dat ook zo raar? Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. vinden we dat ook! Bij ons hoeft u absoluut niet bij te betalen voor kozijnen in een andere kleur. Al kiest u voor rode kozijnen met paarse draaidelen; de prijs blijft hetzelfde als wanneer u zou kiezen voor standaard witte kozijnen. Dat is omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen zijn of haar nieuwe kozijnen naar wens moet kunnen laten uitvoeren. Hierdoor passen onze kunststof kozijnen altijd bij de stijl van uw woning in Aalsmeer. En mooi afgeronde projecten met een persoonlijke touch zien we graag bij AMPA.

 

Geen fabels, maar daadwerkelijke beloftes waar we volledig achter staan

Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. houden we niet van fabeltjes. Wanneer u met vrienden of familie spreekt over de mogelijke aanschaf van kunststof kozijnen, is er dan altijd nog die ene persoon die zegt dat kunststof kozijnen eruit zien als goedkoop plastic? Dit vooroordeel kunt u nu van tafel vegen. Door de nieuwste technieken hebben hedendaagse kunststof kozijnen een luxe uitstraling. Keuze uit diverse verdiepte profielen in de kleur die u wenst, zorgen voor een moderne of juist klassieke look van uw woning. U kunt er ook voor kiezen om uw kozijnen of draaidelen te laten voorzien van een nerfstructuur. Hierdoor krijgt uw kunststof kozijn de natuurlijke uitstraling van hout. En zegt u dan ook gelijk tegen deze persoon dat kunststof kozijnen van AMPA als de beste isoleren door de toepassing van meerkamersystemen in de profielen die zijn versterkt door gegalvaniseerd staal. Zeker weten dat diegene daar niks meer op te zeggen heeft. Goedkoop plastic? Echt een fabeltje! Zie onderstaande beelden voor het bewijs!

Profiteer ook van onze kunststof kozijnen in Aalsmeer, vraag een offerte op!

Een verstandige keuze is de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen. Deze zijn isolerend, inbraakveilig en onderhoudsarm. Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. bent u verzekerd van de beste kwaliteit door de nieuwste materialen en vakkundige montage. Vraag dus gerust een gratis offerte bij ons op, 1 van onze medewerkers zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-2672 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen