Kunststof kozijn specialist uit Hengelo

Bent u op zoek naar een kunststof kozijn specialist in Hengelo? Bij AMPA bent u aan het juiste adres. Wij leveren u het complete plaatje voor een zeer aantrekkelijke prijs. Van adviesgesprek, financiering tot oplevering en garanties; bij AMPA vindt u alles onder 1 dak.

De voordelen van onze nieuwe kozijnen

  • De beste isolatie
  • Energiebesparing
  • Onderhoudsarm
  • De beste bescherming tegen inbraak

AMPA werkt met de beste kwaliteit kozijnen en onze vakkundige monteurs monteren voor u aan de hand van de laatste normen op een kunststof stelkozijn. U kunt uw kunststof kozijnen bij AMPA helemaal naar uw wens laten uitvoeren. Onze verschillende kozijnprofielen hebben allemaal een luxe uitstraling, zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren en met of zonder houtnerfstructuur. In Hengelo hebben wij diverse referentieadressen.

U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen in onze showroom in Hengelo. Wilt u liever een deskundig advies bij u thuis? Ook dat is mogelijk. Vraag een gratis offerte aan en kom in contact met onze specialisten. Zij vertellen u alles over onze elementen, onze werkwijze en onze kwaliteitsgarantie.

UW PARTNER IN KUNSTSTOF KOZIJNEN UIT HENGELO
ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE!

Offerte Aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, png, pdf, zip.
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl
De Kunststof Kozijn specialist uit Hengelo
Super blij met het mooie eindresultaat! Het is echt prachtig geworden! Ook super blij met de goede service voor, tijdens en na de werkzaamheden! Top!
D.Groenendijk
MPA Bouw & Kozijntechniek maakt waar wat ze beloven.
Bij onze woning hebben ze compleet de achtergevel gerenoveerd van hout naar kunstof, we zijn rond de tafel gaan zitten en hebben afspraken gemaakt die ze tot in de afwerking nauwkeurig na zijn gekomen. Ze verstaan hun vak goed , en raden anderen ook aan om eens met AMPA om de tafel te gaan zitten.
Zeer tevreden zijn wij hier dan ook om.
Maico Franken
Vandaag zijn bij ons draai / kiepramen geïnstalleerd. Ik kan alleen maar tevreden zijn over AMPA; de kwaliteit, netheid en snelheid is prima. Daarnaast zijn de monteurs ook nog eens vriendelijke mensen die netjes opruimen en een stapje extra voor je doen! Klasse AMPA!
Marko Hertroys

AMPA is een landelijk opererend bedrijf. Wij geven u graag vrijblijvend en deskundig advies en leveren en monteren kunststof kozijnen, dakkapellen, overkappingen, verbouwingen en aanverwante bouwelementen. Wij nodigen u uit om eens rustig onze site te bekijken en u te laten inspireren door de talloze mogelijkheden die AMPA u te bieden heeft.