Stevige kunststof deuren en tuindeuren

Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van kunststof deuren?

Heel erg veel… AMPA biedt u verschillende kunststof deuren van het topmerk Veka. U kunt zelf een deur samenstellen, geheel naar uw eigen wensen, maar u kunt ook kiezen voor een paneeldeur. Dit is een deurplaat waarin bijvoorbeeld sierlijsten en opliggende panelen zijn vast geplakt.

Tevens bieden wij u een groot aantal glassoorten; zo kunt u denken aan gefigureerde beglazing (zoals melkglas, gestreept glas of glas met een klein werkje) en types als glas-in-lood, structuur-, gezandstraald en gewelfd glas. Kortom: u kunt uw eigen en persoonlijke voordeur samenstellen. Bekijk de mogelijkheden van onze kunststof deuren uit onze eigen collectie 2019: Eigen MakeLij (EML-deuren)

Inbraakwerende kunststof voordeuren

Kiest u voor een AMPA kunststof voordeur, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Een voordeur vormt immers het visitekaartje van uw woning en moet daarom natuurlijk vooral mooi zijn. AMPA biedt u uitgebreide mogelijkheden op het gebied van design. Wilt u de uitstraling van een houten voordeur, dan biedt de toepassing van een folie met houtnerf uitkomst. Vindt u het belangrijk om de lichtinval optimaal te houden, denk dan eens aan gefigureerde beglazing in uw voordeur. Ook veiligheid speelt een belangrijke rol bij de keuze van een voordeur. Onze kunststof voordeuren zijn voorzien van een meerpuntssluiting en kerntrekbeveiliging, zijn daarnaast compleet staalversterkt. Dit alles zorgt voor een inbraakbeveiliging voor het beschermen van uw eigendommen. Al het hang- en sluitwerk voldoet aan alle gestelde eisen door het politiekeurmerk Veilig Wonen en is SKG-gecertificeerd.

Deurgrepen met sloten met meerpuntssluiting

Zoals gezegd is ons deurbeslag voorzien van een kerntrekbeveiliging en dat maakt het SKG*** gecertificeerd. Daarnaast zijn de deuren ook voorzien van meerpuntssluiting. U draait u eenvoudig de deur op slot met het cilinderslot. Onze deursloten zijn makkelijk bedienbaar en ergonomisch gevormd. De scharnieren van de voordeur hebben tegelijkertijd de functie als dievenklauw, zodat de deur er nooit uitgetild kan worden zolang deze dicht zit.

Extra stevige en onderhoudsarme kunststof achterdeuren

Veka kunststof tuindeuren met zijlichtAmpa kunststof achterdeuren worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd en voldoen aan de hoogste eisen. Ze zijn er in vele stijlen en uitvoeringen. Achterdeuren worden dagelijks gebruikt en worden vaak dichtgegooid of ze waaien dicht door de wind. 

Daarom worden AMPA achterdeuren extra stevig en robuust geproduceerd en zijn deze uitstekend geschikt voor intensief gebruik. De achterdeuren van AMPA bieden comfort en blinken uit door uitstekende thermische isolatiewaarden. Bovendien zijn onze achterdeuren d.m.v. een meerpuntssluiting voorzien van een efficiënte inbraakbescherming. De achterdeuren zijn onderhoudsarm, slag- en stootvast en hebben een lange levensduur en voldoen aan alle eisen voor het verkrijgen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

 

 

 

Offerte aanvragen

Ontdek het gemak van onze kunststof tuindeuren

Kunststof tuindeuren van ampa

Tevens hebben wij kunststof tuindeuren in ons assortiment. Deze openslaande deuren bieden de perfecte brede doorgang naar uw tuin en zorgen voor een prachtige lichtinval in uw woning. Het openen gaat soepel en eenvoudig door middel van de vertrouwde deurkruk op de ene deur en een espagnoletbediening op de andere deur.

Ook onze kunststof tuindeuren zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren en worden op maat voor u gemaakt en naar uw wensen aangepast. Dit betekent dat uw tuindeuren altijd bij de uitstraling van uw woning zullen passen. Voor een klassieke uitstraling kiest u bijvoorbeeld voor borstwering of een paneel onderin de deuren. Voor een nostalgische uitstraling kunt u zelfs kiezen voor roedes in het glas. Moderne tuindeuren worden vaak uitgevoerd in een trendy kleur, waarbij het glas vaak doorloopt tot op de grond. Omdat deze deuren standaard zijn voorzien van veiligheidsglas, is ook dit een veilige optie; zelfs met kleine kinderen.

Onze kunststof tuindeuren zijn vormvast door het gebruik van staalversterkt kunststof. Hierdoor wordt doorbuigen of doorzakken voorkomen. U heeft dus jarenlang plezier van uw onderhoudsarme tuindeuren, die enkel een doekje nodig hebben om te worden gereinigd. Gemak dient de mens! Uiteraard voldoen ook deze elementen aan de voorwaarden voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Wenst u meer informatie of een gesprek bij u thuis met een van onze adviseurs? Vraag dan een offerte bij ons aan; er is altijd een adviseur bij u in de buurt.

 

Voor meer foto’s, klik hier

Nu € 350,- extra korting t/m 20-12-2019!*

Profiteer nu van onze speciale eindejaarsactie >>>