Kunststof dakramen laten plaatsen

dakraam laten plaatsen

De kunststof dakramen, ook wel tuimelramen genoemd, van AMPA staan voor onderhoudsarme dakramen, met een  moderne, strakke uitstraling. Het dakraam is veelal gemaakt van een kunststof bekleding (polyurethaan gelakte coating) en voorzien van luchtisolatiekamers.

Het AMPA dakraam is voorzien van een gegalvaniseerd staalversterkte constructie. U hoeft geen ramen of kozijnen meer te schilderen. Dit geldt zowel voor de buitenzijde als de binnenzijde van de ramen.

De buitengeleiding van het dakraam is, net als de gootstukken, gemaakt van antraciet gecoat aluminium dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Als aansluiting voor uw pannendak wordt er door AMPA in plaats van lood, leadax gebruikt. Dit materiaal heeft gegarandeerd een beduidend langere levensduur dan lood. En de kans op lekkage is vrijwel nihil.

Dakramen kunnen uiteraard ook door ons aan de binnenzijde worden afgetimmerd. Een dakraam laten plaatsen gebeurd zeer deskundig door AMPA, hierbij zijn diverse opties mogelijk, vraag hiernaar bij onze projectleider.

Een nieuwe dakraam geschikt voor iedere woning

En dat doet u niet voor niets: de ramen zijn zeer goed uit de diverse testen gekomen. Ze hebben een goede geluidsreductie en een hoge isolatiewaarde. Het dakraam is voorzien van een ventilatierooster, geharde HR++ beglazing, ventilatiestanden, een waterkerend manchet en een schoonmaakstand. 
Het dakraam is voorzien van een regelbaar ventilatierooster en heeft daarnaast twee vaste ventilatiestanden. Uiteraard kan het kunststof dakraam om zijn as draaien om de buitenzijde schoon te maken. De HR++ beglazing is aan de buitenzijde gehard en heeft een goede geluidsisolatie. (U=1,1 W/m2K). Standaard wordt het dakraam compleet geleverd met gootstukken voor een pannendak. Voor shingles-daken zijn er ook gootstukken leverbaar. De montagebeugels zijn net als de manchet voorgemonteerd. Het beweegbare raam is eenvoudig te bedienen door de greep onderaan het raam. 

De dakramen zijn gemaakt van milieuvriendelijk kunststof,  standaard uitgevoerd in wit RAL 9010. Het kunststof heeft een multi-kamer profiel met een stalen versterking. De buitenbekleding is, net zoals de gootstukken, gemaakt van onderhoudsvrij aluminium in de kleur grafietgrijs, RAL 7024.

Offerte aanvragen

AMPA heeft ook een uitgebreid assortiment gordijnen voor uw kunststof dakraam

bijpassende rolgordijn voor dakramenRolgordijnen
De rolgordijnen voor uw dakraam zijn op maat leverbaar in diverse kleuren en prints. U kunt het dakraam zo mooi bij uw interieur betrekken. Het aluminium profiel zorgt voor een eenvoudige bediening en u kunt op iedere gewenste stand het gordijn open laten staan.

Verduisteringsgordijnen voor dakramenVerduisteringsgordijnen
Wilt u een ruimte donker maken? Dan is een verduisteringsgordijn ideaal. Bijvoorbeeld voor op de slaapkamer. Het verduisterende rolgordijn voor uw dakraam wordt op maat geleverd. De verduisterende stof is door en door gekleurd. Dus ook aan de buitenzijde is uw kleurkeuze zichtbaar. 

Ook zeer handig om erbij te nemen: Insectenhorren bij dakramen

De insectenhor wordt bevestigd op de aftimmering voor uw dakraam, zodat u uw raam open kan zetten. Vooral zomers is het erg prettig als u tijdens warme dagen uw dakraam open kan laten staan en er geen insecten binnen kunnen komen.

De afwerking van de insectenhor is luxe en in twee uitvoeringen mogelijk: met witte of aluminium geleiders. De insectenhor kan in combinatie met andere raamdecoratie gebruikt worden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

AMPA
Bouw & Kozijntechniek BV

Tel. 088-2672 000
Email: info@ampa.nl