Hoogwardige Veka en Gealan kunststof balkondeuren op maat leverbaar

nieuwe kunststof balkondeuren

AMPA biedt u verschillende kunststof deuren van Veka en Gealan. U kunt bij ons zelfs een deur samenstellen, geheel naar uw eigen wensen waarbij u tevens kunt kiezen voor een paneeldeur. Dit is een deurplaat waarin bijvoorbeeld sierlijsten en opliggende panelen zijn vast geplakt.

Wij werken met een groot aantal glassoorten; zo bieden wij gefigureerde beglazing (zoals melkglas, gestreept glas of glas met een klein werkje) en types als glas-in-lood, structuur-, gezandstraald en gewelfd glas. Kortom: u kunt uw eigen en persoonlijke voordeur samenstellen. Bekijk de mogelijkheden van onze kunststof deuren uit onze eigen collectie 2016: Eigen MakeLij (EML-deuren)

 

 

Onze SKG kunststof balkondeuren met het politie keurmerk geven u daadwerkelijk meer veiligheid in huis

Onze kunststof balkondeuren draaien bijna altijd naar binnen, net zoals bij houten deuren. Wilt u om wat voor reden dan ook dat de deuren naar buiten draaien, dan is dat ook prima mogelijk. Onze kunststof deuren kunnen verdiept worden gemaakt, waardoor het kozijnprofiel gelijk ligt met de deur zelf. Dit ziet er niet alleen heel erg mooi en strak uit, maar is ook inbraakwerend.

Kiest u voor een AMPA kunststof voordeur, dan krijgt u absoluut kwaliteit en duurzaamheid. Een voordeur vormt immers het visitekaartje van uw woning en moet daarom natuurlijk vooral mooi zijn. AMPA biedt u uitgebreide mogelijkheden op het gebied van design. Wilt u de uitstraling van een houten voordeur, dan biedt de toepassing van een folie met houtnerf uitkomst. Vindt u het belangrijk om de lichtinval optimaal te houden, denk dan eens aan gefigureerde beglazing in uw voordeur. Ook veiligheid speelt een belangrijke rol bij de keuze van een voordeur. Onze kunststof voordeuren zijn voorzien van een meerpuntssluiting met automatisch deurslot. Dit zorgt voor een ingebouwde inbraakbeveiliging voor het beschermen van uw eigendommen. Al het hang- en sluitwerk voldoet aan alle gestelde eisen door het politiekeurmerk Veilig Wonen en is SKG-gecertificeerd.

Meer weten over onze mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in mét een foto van uw woning voor een complete offerte.

Contact formulier

  • Uw telefoonnummer gebruiken wij alleen om antwoord te geven op uw vraag.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-26 72 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen