Eindejaarsactie! € 350,- korting op kunststof kozijnen

actie kozijnen

Profiteer nu nog van onze Eindejaarsactie en ontvang  € 350,00  extra korting op nieuwe kunststof kozijnen!

In de maand december ontvangt u € 350,- extra korting op uw kozijnen.
Daar bovenop profiteert u ook nog van de 20% kortingsactie EN ontvangt bij aankoop van draai-kiepramen de inzethorren t.v.w. € 89,95 geheel gratis!

Overweegt u uw huidige woning te renoveren? Denk hierbij aan nieuwe kunststof kozijnen, deuren, een schuifpui of een dakkapelrenovatie?  Vraag ons naar de mogelijkheden.

Financiering?

Wist u dat u ook uw nieuwe kunststof kozijnen via de overheid voordelig kunt financieren tegen een laag rentetarief? Meer informatie vindt u op de website: https://www.energiebespaarlening.nl/

Voorkom vermogensrendementheffing!

Heeft u veel spaargeld? En komt u boven de grens van onbelastbaar spaargeld? Vraag deze maand nog een offerte aan voor nieuwe kunststof kozijnen. Wij kunnen u dit jaar nog de factuur sturen zodat u wellicht onder de drempel van vermogensrendementsheffing komt.

We horen graag van u, en wensen u fijne feestdagen.

AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V.

*voorwaarden: De € 350,00 Eindejaarskorting geldt wanneer u een maatwerkofferte aanvraagt en akkoord geeft in de maand december 2018. Het offertebedrag dient hoger te zijn dan € 6000,- incl. btw. De montagedatum dient in de 1e helft van 2019 plaats te vinden. Actie geldt niet i.c.m. andere acties, tenzij anders vermeld. 

Vraag direct de gratis offerte met eindejaarskorting aan!

  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u de offerte toe te sturen. Wij zullen uw mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.
  • Wij geven u graag advies op maat, daarom vragen wij uw telefoonnummer indien wij nog vragen hebben.
  • Probeert u uw opdracht zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit maakt het gemakkelijker voor ons op uw offerte specifiek en duidelijk op te stellen.
  • Om een goede offerte te maken kunt u optioneel een foto van uw woning toevoegen.

Offerte aanvragen

 

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV

Tel. 088- 26 72 000
Email: info@ampa.nl