Nieuwjaarsactie! € 350,- korting op kunststof kozijnen

Profiteer nu nog van onze Nieuwjaarsactie en ontvang  € 350,00  extra korting op nieuwe kunststof kozijnen!

Wegens het enorme succes van onze eindejaarsactie, hebben we besloten deze voort te zetten in de maand januari en ontvangt u € 350,- extra korting op uw kozijnen.
Daar bovenop profiteert u ook nog van de 20% kortingsactie EN ontvangt bij aankoop van draai-kiepramen de inzethorren t.v.w. € 89,95 geheel gratis!

Overweegt u uw huidige woning te renoveren? Denk hierbij aan nieuwe kunststof kozijnen, deuren, een schuifpui of een dakkapelrenovatie?  Vraag ons naar de mogelijkheden.

Financiering?

Wist u dat u ook uw nieuwe kunststof kozijnen via de overheid voordelig kunt financieren tegen een laag rentetarief? Meer informatie vindt u op de website: https://www.energiebespaarlening.nl/

Met vriendelijke groet,

AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V.

*Voorwaarden: De € 350,00 Nieuwjaarskorting geldt wanneer u een maatwerkofferte aanvraagt en akkoord geeft in de maand januari 2019. Het offertebedrag dient hoger te zijn dan € 6000,- incl. btw. De montagedatum dient in de 1e helft van 2019 plaats te vinden. Actie geldt niet i.c.m. andere acties, tenzij anders vermeld. 

Vraag direct de gratis offerte met Nieuwjaarskorting aan!

  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u de offerte toe te sturen. Wij zullen uw mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.
  • Wij geven u graag advies op maat, daarom vragen wij uw telefoonnummer indien wij nog vragen hebben.
  • Probeert u uw opdracht zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit maakt het gemakkelijker voor ons om uw offerte specifiek en duidelijk op te stellen.
  • Om een goede offerte te maken kunt u optioneel een foto van uw woning toevoegen.

Offerte aanvragen

 

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV

Tel. 088- 26 72 000
Email: info@ampa.nl