Uw mening over AMPA

Klik hier voor foto’s van geplaatste projecten van bijvoorbeeld kunststof kozijnen >>

Veel reviews worden ook geschreven op onze facebook-pagina: https://www.facebook.com/AMPAkunststofkozijnen en Google: https://www.google.nl/recensie.

Uiteraard kunt u ons ook vinden op: Twitter, Linked-In, Instagram, Youtube, Telefoonboek etc etc.

Enkele montage filmpjes vindt u op You Tube: zoals Montage van nieuwe kunststof kozijnen in Vlaardingen en Monteren van een overkapping.

Snelle en duidelijke communicatie vooraf. Goed en eerlijk de afspraken nagekomen. Wij zijn erg tevreden over de manier van werken en ze werken ook zeer netjes.

Het is zekere een aanrader, dit bedrijf te bellen. Wij doen het in de toekomst zeker nog een keer al met al een tevreden klant”

Fam. Blokland, Leidschendam
Hele prettige samenwerking, in het voortraject is er goed geluisterd naar onze wensen en goed meegedacht in verschillende opties/prijsnivo’s.

De dag van de installatie is prima verlopen, met een hele nette afwerking, zoals beloofd!

Fam. van Aarts, Breda
Goede voorlichting, duidelijk ( geen betaling vooraf), monteurs vriendelijk, behulpzaam en correct, en op tijd. ( geen rotzooi achtergelaten). Geplaatste kunststofkozijnen vakkundig gemonteerd. TOP!
Fam. Gloerich, IJsselstein
In vergelijking met eerdere contacten met vertegenwoordigers van leveranciers van kunststof kozijnen, was het eerste contact met Paul prettig. Ook was de offerte goed uitgewerkt en de prijsstelling gunstig.

Het inmeten en plaatsen van de kozijnen en deuren verliep professioneel en soepel. Op vragen na afloop van de installatie werd snel en deskundig gereageerd.

Fam. Tamminga, Hoogeveen
Totaal verrotte houten stelkozijnen maakte vervanging van drie op zich nog goed functionerende aluminium kozijnen en schuifpuien in onze 35 jaar oude woning noodzakelijk.

Een zoektocht op internet naar rotvrije kunststof stelkozijnen bracht bij AMPA Bouw & Kozijntechniek in Hengelo (voorheen Haaksbergen).
Over de door AMPA geleverde drie VEKA kunststof kozijnen met schuifpuien, gemonteerd op kunststof stelkozijnen, de montage, de afwerking, het voorafgaande advies en daarna geleverde service, het ruimschoots na de garantietermijn kosteloos vervangen van een schuifpui vergrendeling, zijn wij bijzonder tevreden.

Fam. van Harmelen, Lelystad
“Het gesprek met Paul is als zeer prettig ervaren. Hij toont erg veel empathie en is zeer kundig in advies en service.

De artikelen zijn snel geleverd en de 2 dagen dat er kozijnen zijn geplaatst is ook als zeer goed ervaren. We hadden de afspraak dat ik ook een gedeelte zou ondersteunen en dat uw personeel mij wat tips en tools zouden meegeven. Dit hebben zij meer als goed gedaan en zodoende hebben we met z’n allen een mooi resultaat geboekt. Uw personeel, was op het moment dat ze hier waren, vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben een mooi product afgeleverd.

De verdere afhandeling is ook goed verlopen en ik zal uw bedrijf zeker bij externen aanraden. Als ik in de toekomst nog plannen heb, die betrekking hebben op uw, kom ik zeker bij uw bedrijf terug”

Fam. Sinnema, Sneek
Wij zijn zeer tevreden. Verdeeld over 3 jaar hebben wij in/om ons huis kunststof kozijnen, rolluiken en een overkapping laten plaatsen. Vanaf het eerste bezoek in 2012 een goed gevoel. AMPA is niet de goedkoopste maar zeer betrouwbaar, levert uitstekend werk, geeft duidelijke informatie, zeer kundig en prettig personeel. Wij zijn klaar maar zullen AMPA zeker aanbevelen bij anderen
Fam. Kooij, Spijkenisse
Wij zijn erg tevreden met onze Ampa kozijnen en deuren. Een hoogwaardig product dat een luxe uitstraling geeft aan ons huis. De montage gebeurt zorgvuldig en na montage geen nawerk. De afwerking in huis is prachtig. Ook de service na plaatsing is prima geregeld. En bij Ampa is afspraak-afspraak.
Fam. Woudboer, Almere
Adviseur was perfect, ook het opmeten. De montage en afwerking was geheel naar wens.Het was een verademing iemand uit het oosten aan het werk te hebben. ( geen stress en bere gezellig)
Fam. v. Drie, Heerhugowaard
Mijn bevindingen over AMPA zijn heel positief. Het begon met een gezellig gesprek met Paul en die heeft aan alle vragen een passend antwoord gegeven dus ging ik met hem in zee. De montage ging voorspoedig met mooi weer en alles wat ik vroeg kon gedaan worden en anders kwam er in overleg een oplossing. De afwerking is perfect. Tot slot ik raad iedereen aan om contact met AMPA op te nemen ook ivm de prijsverhoudingen onderling!
Fam. Nijman, Heerhugawaard
Uitstekend en zeer klantvriendelijk
Fam. Spies, Leusden
Geweldig, goed advies, heldere offerte, snelle levering en absoluut keurige afwerking.
Een echte aanrader!
Fam. van Erp, Amstelveen
“Ik ben overigens super te spreken over het ploegje jongens wat hier was. Ze zijn net weg; werken keihard en zijn super netjes en beleefd. Top.” “Dus kortom SUPER tevreden. En nogmaals bedankt voor goede zorg. Spreek je later, groet Petra”
Fam. Metz, Zoetermeer
Bij was er al wat kunststof geplaatst jaren geleden…Maar ik had ook nog houten kozijnen, en mijn deuren tochten altijd. Paul heeft me overtuigd. Nu is alles klaar, geen tocht meer, zomers lekker koel, ‘s winters lekker warm, dank je wel Paul!
Mw. Holthuis, Oldenzaal
Wij hebben enkele kunststof kozijnen boven laten vervangen, en een mooie glazen overkapping met schuifpui laten plaatsen door AMPA. We zijn super tevreden. Nette montage heren, duidelijke afspraken en mooi strak werk geleverd.
Fam. Verrips, Houten
Wij zijn bijzonder tevreden over de gehele afwikkeling van ons project met het plaatsen van kunststofkozijnen in onze woning.
(Op de 1e verdieping alle kozijnen en aan de achterkant van onze woning een schuifdeur en keukenelement).

Vantevoren is het altijd moeilijk in te schatten of je met een goed, degelijk en vertrouwd bedrijf te maken hebt.
Deze woorden vatten direct het bedrijf van de heer Amsbergen samen.

Vanaf het begin was er een duidelijke uitleg wat het plaatsen van kunststofkozijnen inhield en werd er goed meegedacht wat de beste optie was qua uitvoering en prijs.

Vanaf het moment dat wij een afspraak hebben gemaakt met de dhr Ambergen Is de communicatie zeer goed verlopen. Er was veel ruimte voor uitleg alsmede vragen van ons over de kozijnen. Er werd vooral aanbevolen om andere aanbieders uit te nodigen. Wat wij ook gedaan hebben.

Uiteindelijk zijn wij weer uitgekomen bij AMPA. Metname omdat de kozijnen zelf door AMPA gemaakt worden en geplaatst heeft ons doen besluiten om voor AMPA te kiezen.
Door de goede voorbeelden in de wijk was de keuze eigenlijk snel gemaakt. Prijstechnisch zit AMPA prima in de markt in vergelijking met andere aanbieders.

De kozijnen zijn keurig geplaatst en de afwerking is werkelijk Top te noemen! Een glaslat die (wat later bleek) beschadigd was is ook keurig vervangen.

Wij kunnen daarom AMPA die hoogwaardige kozijnen levert iedereen van harte aanbevelen.

Fam Smits Bilthoven
Bij ons kwam een medewerker van Ampa aan de deur om ons over het bedrijf te informeren en te zien of er van onze kant interesse was om kunststof kozijnen te laten plaatsen.
Toeval wil dat wij inderdaad bij verschillende bedrijven offertes op aan het vragen waren en ook Ampa werd daarom uitgenodigd voor een gesprek.

Eigenaar Paul kwam hiervoor bij ons langs en heeft alles in voor ons duidelijke ‘jip en Janneke’ taal uitgelegd, het product en verschillende projecten laten zien. Ook werd er met ons mee gedacht, wat erg prettig is aangezien zij er toch echt meer verstand van hebben dan wij!

Na het gesprek en het ontvangen van de uiteindelijke offerte was het voor ons duidelijk dat we ons project door Ampa zouden laten doen. Betere en mooiere kwaliteit, duidelijkheid en een goede prijs. Al met al een goed gevoel.

Afgelopen week zijn de mannen van Ampa dan eindelijk bij ons aan het werk gegaan om een dakkapel, openslaande deuren naar de achtertuin en overal kunststof kozijnen te plaatsen, en wij zijn absoluut meer dan tevreden!

Aardige, zeer hardwerkende gasten die een prima product afleveren. De afwerking is prachtig en binnen 3 dagen hebben wij, wat lijkt, een nieuw huis waar we heel lang mee vooruit kunnen.

Onze verwachtingen zijn zwaar overtroffen!
Dankjewel Paul, Jos, Hendrik, Johan en Henk!

Fam. Wijfje, Alphen aan den Rijn
We hebben allereerst een afspraak gemaakt en al zeer snel sond Paul bij ons voor de deur, met de nodige informatie omtrend kunststof kozijnen. Alles werd ons getoond met wat er allemaal mogelijk was zeer professioneel.

Nadat we onze goedkeuring hadden gegeven na een aantal weken, kwamen ze inmeten en werd er een datum afgesproken wanneer het allemaal geplaatst kon worden.

Op de dag van plaatsing stonden er 3 mannen voor de deur met de kunststof kozijnen (ramen waren al een paar dagen eerder geleverd). Na een bak koffie gingen ze aan de slag, in een rap tempo voor we het wisten, hadden ze de ramen boven aan de voorkant en de voordeur er al uit. Aan het einde van de dag waren de ramen boven en de voordeur al geplaatst.
We waren zeer onder de indruk.

De volgende dag hebben ze met zijn tweeën het grote raam beneden, wc raampje en het bovenraam aan de achterkant geplaatst dus het ging heel erg snel allemaal.

Tot onze verbazing stonden er de volgende dag 4 man op de stoep; de 1 begon aan het grote raam achter, de ander met de achterdeur en 2 gingen het dak op voor de dakkapelrenovatie.
Alles werd geplaatst en keurig afgewerkt, grote complimenten.
Aan het einde van de dag was alles klaar ze hadden op een week gerekend en met 3 lange dagen hard werken was alles geplaatst en afgewerkt. We hadden alleen een beschadiging op de platen van de voordeur deze zijn netjes vervangen.

Pas sloot de achterdeur niet meer goed. Hier melding gemaakt en de volgende dag stond de monteur al op de stoep en heeft het weer netjes afgesteld. Wij zijn heel erg blij met het resultaat en genieten er elke dag van”. ONZE HARTELIJKE DANK VOOR ALLES.

Fam. Hillaert, Veenendaal