Specialist in Kunststof Kozijnen en Deuren in Groningen

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen, ramen en deuren in Groningen

Met kunststof kozijnen bespaart u op schilderkosten, wat u op de langere termijn veel geld zal opleveren. Wist u dat kunststof kozijnen een levensduur hebben van minstens 50 jaar? Tel de kosten voor de schilder van die 50 jaar maar eens bij elkaar op! Daarnaast bespaart u met kunststof kozijnen aanzienlijk op uw energiekosten. Wist u dat er in de bouw pas ná 1995 rekening is gehouden met de isolatiewaarden van kozijnen? Niet alleen het glas isoleert, ook het kozijn op zich. Bij kozijnen van voor die periode gaat daarom vaak veel energie verloren, onder andere door de aansluiting van het kozijn op het metselwerk. AMPA werkt uitsluitend met kozijnen met meerkamertechnologie voor krachtige warmte isolatie.

 

Gratis offerte voor Kunststof Kozijnen en Deuren

Voor een gerichte offerte-indicatie, kunt u een foto van uw woning meesturen. Dit is niet verplicht.

Contact formulier

  • Uw telefoonnummer gebruiken wij alleen om antwoord te geven op uw vraag.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

Geplaatste kunststof kozijnen van de beste kwaliteit in regio Groningen

Het grote voordeel aan montage van kunststof kozijnen in Groningen door AMPA is dat wij werken met een kunststof stelkozijn. Dit stelkozijn zorgt voor een perfecte aansluiting met het kunststof kozijn en zorgt voor een duurzame afdichting tussen de binnen- en buitenmuur. Tevens vergroot het de inbraakveiligheid en verlengt het de levensduur van het kunststof kozijn. Meer weten? Neem dan gerust contact op of vul bovenstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!