Creëren doe je met je handen als Montage-expert bij AMPA

Geloof jij ook dat je pas echt bouwt aan je toekomst als je met je handen werkt? Geloof jij in een prettige werksfeer, kwalitatieve producten en het opleveren van een eindproduct waar jij jouw klanten ook echt blij mee maakt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Door een enorme groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar Timmerlieden / Monteurs voor de Kunststof VEKA Kozijnen. In het onderstaande filmpje zie je een impressie van de werkzaamheden die je als montage-expert gaat uitvoeren.

Wat ga je doen als Monteur/ Timmerman bij AMPA?

Vind jij het heerlijk om met je handen te werken en om verantwoordelijkheid te nemen? Wij zijn op zoek naar (ervaren) Timmerlieden die graag kunststof kozijnen (leren) plaatsen bij particulieren in heel Nederland. Je werk is heel gevarieerd. Van het demonteren tot plaatsen van kunststof kozijnen. Maar ook het renoveren van de gevel of van een dakkapel. En dat allemaal bij verschillende type woningen. Hierdoor is geen enkele werkdag hetzelfde. Je werkt altijd in teamverband, maar jouw zelfstandigheid vinden wij ook erg belangrijk. Want ter plekke ben jij verantwoordelijk voor jouw werk en het leveren van kwaliteit en service naar de klant.

Afhankelijk van jouw ervaring ga je onder (bege)leiding montagewerkzaamheden in heel Nederland uitvoeren met in achtneming van de geldende kwaliteits- en VKG-normen van AMPA Bouw- & Kozijntechniek BV.

Functie-eisen voor Monteur/ Timmerlieden:

Wij zijn op zoek naar montage-experts die beschikken over:

  • Goede taalkennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Een BE rijbewijs of bereid een BE rijbewijs te halen
  • Een geldig VCA of bereid deze te halen
  • Relevante werkervaring in de bouwsector (bij voorkeur met kozijnen)
  • Technisch, bouwkundig en organisatorisch talent.
  • Wanneer je ook kozijnen kunt inmeten is dit een grote pré!

Past AMPA bij jou?

Ampa is een nuchter, no-nonsense en eerlijke kozijnenspecialist met het hoofdkantoor in Hengelo. Wij hebben een informele, no-nonsense cultuur waarbij plezier, kwaliteit en service centraal staat. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd door heel Nederland. Wij zijn daarom op zoek naar nuchtere en no-nonsense monteurs die een echte aanpakkers mentaliteit hebben en die het geen probleem vinden lange dagen te maken. 

Wat wij jou te bieden hebben

Wanneer je aan de slag gaat, wil je natuurlijk graag weten wat je hiervoor terug krijgt:

  • Afhankelijk van jouw functie krijg je een bus van de zaak voor je werkzaamheden
  • Een Full-time, afwisselende en zelfstandige baan
  • Beloning conform CAO Bouw, afhankelijk van ervaring en opleiding
  • Mogelijkheid om (bij)scholing te doen en jezelf te blijven ontwikkelen

Herken jij jezelf in deze bovenstaande omschrijving? Reageer dan zeker op deze vacature. 

 

Sollicitatieformulier