Uitvoeringen dakkapel

Model 1: Dakkapel – Platdak met EPDM

1) Platdak met EPDM (standaard dakkapel)

Dit model dakkapel heeft een plat dak en wordt afgewerkt met een EPDM-laag. U kunt zelf kiezen of u de aftimmering zelf doet of dat u dit door ons wilt laten uitvoeren. Daarin zijn diverse opties mogelijk.

Model 2: Dakkapel – Schuin dak met pannen

2) Schuindak met dakpannen

Dit model dakkapel heeft een schuin dak dat bekleed is met dakpannen. De dakschuinte is circa 23 graden. U kunt zelf kiezen of u de aftimmering zelf doet of dat u dit door ons wilt laten uitvoeren.
Daarin zijn diverse opties mogelijk.

Uitvoeringen nokverhoging

Model 3: Dakkapel – Schuin dak met verlengde nok

Dakkapel - Schuin dak met verlengde nok

Dit model dakkapel heeft een schuin dak en een verlengde nok. De dakschuinte van deze dakkapel is dezelfde als van het bestaande dak. U kunt zelf kiezen of u de aftimmering zelf doet of dat u dit door ons wilt laten uitvoeren. Daarin zijn diverse opties mogelijk. Ook voor trappen en kamerindelingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Model 4: Dakopbouw – Nokverhoging

Model 4: Dakopbouw - Nokverhoging

Dit model dakkapel heeft een schuin dak en een verhoogde nok. De dakschuinte van de dakopbouw is dezelfde als die van het bestaande dak. U kunt zelf kiezen of u de aftimmering zelf doet of dat u dit door ons wilt laten uitvoeren. Daarin zijn diverse opties mogelijk. Ook voor trappen en kamerindelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Alle dakkapellen-aansluitingen worden afgewerkt d.m.v. Ubiflex. Dit is een duurzame loodvervanger en gaat vele malen langer mee dan lood. Als het om een plat dak gaat, voeren wij ook de dakkapellen uit met EPDM i.p.v. bitumen. Dit vanwege de enorm lange(re) levensduur.

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-26 72 000
E-mail: info@ampa.nl