Nieuwe dakkapel of een dakkapel renovatie.

meerdere dakkapellen (of dakkapel) modellen door AMPA HengeloHet probleem van zolders is bekend; de geringe stahoogte en daarom de beperkte gebruiksmogelijkheden.
Een dakkapel van AMPA zorgt dan voor ruimte en zelfs voor extra kamersBehalve de extra gebruiksruimte zorgt een dakkapel ook voor financiële meerwaarde van uw woning. Want bij verkoop van uw huis levert een extra slaapkamer nu eenmaal meer op dan een zolderberging. Bovendien verhoogt u de kubs inhoud van uw woning.

 

Een dakkapel laten door plaatsen door AMPA betekent:

 • In slechts 1 dag geplaatst!
 • Absoluut onderhoudsarm.
 • Geschikt voor iedere woning en iedere bouwstijl.
 • Een duurzame oplossing voor uw woning.
 • Perfect geïsoleerd, met RC-waarde van 3,5 m2K/W.
 • Toepasbaar in praktisch alle daksituaties.
 • Altijd exact op maat gemaakt.
 • Al dan niet afgetimmerd, hierin zijn diverse opties mogelijk.

Bouwmaterialen voor een woning dienen mooi, onderhoudsarm en duurzaam te zijn.
Daarom kunt u voor de zijwangen kiezen uit plaatmateriaal van Trespa, maar meestal wordt kunststof gevelbekleding (keralit) toegepast, waardoor de dakkapel een wat luxere en stijlvollere uitstraling krijgt. Ook de dakrandpanelen worden voorzien van een kunststof boei. Het dak wordt bedekt met EPDM (een nieuw soort dakbedekking) en de aansluiting van de dakkapel op het dak wordt voorzien van Leadax (een loodvervanger). Alle dak-elementen hebben een uitstekende afwatering.

Kies uit nieuw of renovatie

Bij een compleet nieuwe dakkapel kan AMPA voor u het gehele proces uit handen nemen. Het maken van een passende bouwtekening en constructieberekening, de bouwaanvraag indienen, tot het daadwerkelijk produceren en monteren van uw dakkapel door onze eigen monteurs.

Wanneer uw bestaande dakkapel nog in redelijke staat is, maar u toch wilt profiteren van de voordelen die kunststof biedt, of wanneer u een nieuwe dakkapel iets te kostbaar vindt, dan is het renoveren van uw huidige dakkapel een ideale oplossing.

nieuw dakkapel laten plaatsen door AMPA

Uit eigen fabriek
Een dakkapel van AMPA wordt prefab of bij u ter plekke gemaakt, afhankelijk van de situatie. Individueel maatwerk door vakmensen uitgevoerd.

Tevens heeft u een ruime keuze uit uitvoeringen en afmetingen. Bovendien zijn er tal van mogelijkheden en uitvoeringen wat betreft kleuren, type kozijnprofiel van VEKA  en de mogelijkheid om elektrische rolluiken, screens e.d. toe te passen, die ook weer in diverse kleuren en uitvoeringen te leveren zijn.

Een dakkapel bepaalt mede het uiterlijk van uw huis. Voor welke uitvoering u ook kiest, u krijgt altijd een topkwaliteit dakkapel. Want hoe beter een dakkapel geplaatst en geïsoleerd is, des te hoger de waarde van uw woning wordt.

Regelgeving omtrent dakkapellen

Voor meer foto’s, klik hier

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan:

 • Wij gebruiken uw e-mailadres om u de offerte toe te sturen. Wij zullen uw mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.
 • Wij geven u graag advies op maat, daarom vragen wij uw telefoonnummer indien wij nog vragen hebben.
 • Probeert u uw opdracht zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit maakt het gemakkelijker voor ons om uw offerte specifiek en duidelijk op te stellen.
 • Om een goede offerte te maken kunt u optioneel een foto van uw woning toevoegen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Tel. 088-26 72 000
E-mail: info@ampa.nl