Nieuwe dakkapel of een dakkapel renovatie.

meerdere dakkapellen (of dakkapel) modellen door AMPA HengeloHet probleem van zolders is bekend; de geringe stahoogte en daarom de beperkte gebruiksmogelijkheden.
Een dakkapel van AMPA zorgt dan voor ruimte en zelfs voor extra kamers. Behalve de extra gebruiksruimte zorgt een dakkapel ook voor financiële meerwaarde van uw woning. Want bij verkoop van uw huis levert een extra slaapkamer nu eenmaal meer op dan een zolderberging. Bovendien verhoogt u de kubs inhoud van uw woning.
Hier vindt u de actuele dakkapel prijslijst.

 

Een dakkapel laten door plaatsen door AMPA betekent:

  • In slechts 1 dag geplaatst!
  • Absoluut onderhoudsarm.
  • Geschikt voor iedere woning en iedere bouwstijl.
  • Een duurzame oplossing voor uw woning.
  • Perfect geïsoleerd, met RC-waarde van 3,5 m2K/W.
  • Toepasbaar in praktisch alle daksituaties.
  • Altijd exact op maat gemaakt.
  • Al dan niet afgetimmerd, hierin zijn diverse opties mogelijk.

Bouwmaterialen voor een woning dienen mooi, onderhoudsarm en duurzaam te zijn.
Dat geldt in het bijzonder voor een dakkapel, want deze heeft zowel naar binnen als naar buiten toe een belangrijke functie. Daarom kunt u voor de zijwangen kiezen uit plaatmateriaal van Rockpanel of Trespa, maar meestal wordt Keralit gevelbekleding toegepast, waardoor de dakkapel een wat luxere en stijlvollere uitstraling krijgt. Ook de dakrandpanelen worden voorzien van een kunststof boei. Het dak wordt bedekt met EPDM rubber (een nieuw soort dakbedekking) en de aansluiting van de dakkapel op het dak wordt voorzien van Ubiflex (een loodvervanger). Alle dakelementen hebben een uitstekende afwatering.

Kies uit nieuw of renovatie

Bij een compleet nieuwe dakkapel kan AMPA voor u het gehele proces uit handen nemen. Het maken van een passende bouwtekening en constructieberekening, de bouwaanvraag indienen, tot het daadwerkelijk produceren en monteren van uw dakkapel door onze eigen monteurs.

Wanneer uw bestaande dakkapel nog in redelijke staat is, maar u toch wilt profiteren van de voordelen die kunststof biedt, of wanneer u een nieuwe dakkapel iets te kostbaar vindt, dan is het renoveren van uw huidige dakkapel een ideale oplossing.

nieuw dakkapel laten plaatsen door AMPA

Uit eigen fabriek
Een dakkapel van AMPA wordt prefab of bij u ter plekke gemaakt, afhankelijk van de situatie. Individueel maatwerk door vakmensen uitgevoerd.

Tevens heeft u een ruime keuze uit uitvoeringen en afmetingen. Bovendien zijn er tal van mogelijkheden en uitvoeringen wat betreft kleuren, type kozijnprofiel van VEKA of Gealan en de mogelijkheid om elektrische rolluiken, screens e.d. toe te passen, die ook weer in diverse kleuren en uitvoeringen te leveren zijn.

Een dakkapel bepaalt mede het uiterlijk van uw huis. Voor welke uitvoering u ook kiest, u krijgt altijd een topkwaliteit dakkapel. Want hoe beter een dakkapel geplaatst en geïsoleerd is, des te hoger de waarde van uw woning wordt.

Regelgeving omtrent dakkapellen

Voor meer foto’s, klik hier

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Hoofdkantoor:
Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-26 72 000
E-mail: info@ampa.nl