Is uw dakkapel toe aan renovatie?

dakkapel onderhoudsvrijHeeft u een oude dakkapel en wilt u die graag renoveren? AMPA is dé geschikte partner voor een professionele dakkapel renovatie.

Stel, u heeft een dakkapel van hout welke in een slechte staat verkeert of u wilt niet meer om de zoveel jaar het dak op om alles te moeten schilderen. Dan kunnen wij uw dakkapel renoveren. Dat houdt in dat wij een nieuw kunststof kozijn in de bestaande dakkapel plaatsen. Uiteraard zullen we van te voren eerst moeten bepalen of dit nog wel mogelijk is, maar vrijwel altijd is daar een oplossing voor te vinden.

Een goede dakkapel renovatie begint met een deskundige inspectie

Voor wij tot renoveren overgaan, inspecteren wij uw huidige dakkapel. Als blijkt dat de dakkapel niet meer geschikt is voor renovatie, adviseren wij u een geheel nieuwe dakkapel te plaatsen. U kunt dan goedkoper uit zijn, dan bij een dakkapel renovatie. Maar mocht de dakkapelconstructie in goede of redelijke staat zijn, is renovatie een slimme keuze. Wij vervangen dan de zijkanten van uw dakkapel met kunststof schroten of plaat. Ook kunnen wij uw houten kozijnen vervangen door kunststof exemplaren. De kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren.

Wat gebeurt er bij dakkapelrenovatie?

De oude kozijnen en het glas worden verwijderd. Het lood zal, indien nodig, vervangen worden door Leadax. De zijwangen worden vervangen voor kunststof schroten of egale beplating. U kunt onder andere kiezen voor de materialen Trespa of Keralit. Indien gewenst zal ook de dakbedekking vervangen worden voor EPDM.  De boeiboord wordt Deeplas, waarna de nieuwe kunststof ramen in de bestaande sparing worden geplaatst. Inclusief de HR++ beglazing.

Uw dakkapel ziet er weer als nieuw uit! Deze is onderhoudsarm en kan weer heel wat jaartjes mee, zodat u van alle comfort kunt genieten. AMPA heeft reeds meerdere malen bewezen met dakkapellen renovatie voorbeelden in heel Nederland dat met bestaande woningen nog veel rendement valt te behalen. Bespaar dus op uw uitgave en neem contact op voor een woning renovatie.

Twijfelt u nog om uw dakkapel te renoveren? Neem contact op met AMPA. Wij denken graag met u mee.

 

Gratis offerte op maat - Tijdelijk 20% extra korting

Op zoek naar kunststof kozijnen of een kunststof schuifpui? Wij geloven alleen in maatwerk offertes. Daarom komen wij altijd gratis bij u langs om de situatie te bekijken. Hiermee voorkomt u verrassingen achteraf.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u de offerte toe te sturen. Wij zullen uw mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.
  • Wij geven u graag advies op maat, daarom vragen wij uw telefoonnummer indien wij nog vragen hebben.
  • Probeert u uw opdracht zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit maakt het gemakkelijker voor ons om uw offerte specifiek en duidelijk op te stellen.
  • Om een goede offerte te maken kunt u optioneel een foto van uw woning toevoegen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

maak een gratis afspraak voor dakkapel ( of dakkapellen ) renovatie

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Tel. 088-26 72 000
Email: info@ampa.nl