Is uw dakkapel toe aan renovatie?

dakkapel onderhoudsvrijHeeft u een oude dakkapel en wilt u die graag renoveren? AMPA is dé geschikte partner voor een professionele dakkapel renovatie.

Stel, u heeft een dakkapel van hout welke in een slechte staat verkeert of u wilt niet meer om de zoveel jaar het dak op om alles te moeten schilderen. Dan kunnen wij uw dakkapel renoveren. Dat houdt in dat wij een nieuw kunststoffen kozijn in de bestaande dakkapel plaatsen. Uiteraard zullen we van te voren eerst moeten bepalen of dit nog wel mogelijk is, maar vrijwel altijd is daar een oplossing voor te vinden.

Een goede dakkapel renovatie begint met een uitvoerige inspectie

Voor wij tot renoveren overgaan, inspecteren wij uw huidige dakkapel. Als blijkt dat de dakkapel niet meer geschikt is voor renovatie, adviseren wij u een geheel nieuwe dakkapel te plaatsen. U kunt dan goedkoper uit zijn, dan bij een dakkapel renovatie. Maar mocht de dakkapelconstructie in goede of redelijke staat zijn, is renovatie een slimme keuze. Wij vervangen dan de zijkanten van uw dakkapel met kunststof of glad rabat. Ook kunnen wij uw houten kozijnen vervangen door kunststof exemplaren. De kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren.

Wat gebeurt er bij dakkapelrenovatie?

De oude kozijnen en het glas worden verwijderd, evenals de kozijnstijlen. Het lood zal, indien nodig, vervangen worden door Ubiflex. De zijwangen worden vervangen voor kunststof exemplaren. U kunt onder andere kiezen voor de materialen Trespa of Keralit. Indien gewenst zal ook de dakbedekking vervangen worden voor EPDM. Mocht de dakbedekking bitumineus of ouder dan 10 jaar zijn, raden wij u aan om deze zeker te vervangen voor EPDM. De boeiboord wordt Deeplas, waarna de nieuwe kunststof kozijnen in de bestaande sparing worden geplaatst. Inclusief de HR++ beglazing.

Uw dakkapel ziet er weer als nieuw uit! Deze is onderhoudsarm en kan weer heel wat jaartjes mee, zodat u van alle comfort kunt genieten. AMPA heeft reeds meerdere malen bewezen met dakkapellen renovatie voorbeelden in heel Nederland dat met bestaande woningen nog veel rendement valt te behalen. Bespaar dus op uw uitgave en neem contact op voor een woning renovatie.

Twijfelt u nog om uw dakkapel te renoveren? Neem contact op met AMPA. Wij denken graag met u mee.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

maak een gratis afspraak voor dakkapel ( of dakkapellen ) renovatie

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Hoofdkantoor:
Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-26 72 000
Email: info@ampa.nl