Luxe carport voor uw auto en/of motor

verandaWilt u uw auto, motor, caravan of boot beschermen tegen allerlei weersinvloeden, dan is wellicht een carport iets voor u. Door een aluminium carport hoeft u uw voertuig minder vaak te wassen, u kunt droog in en uit, bijvoorbeeld de auto, stappen ongeacht het weer en bovendien blijft het voertuig vrijwel ijsvrij in de winter.  De carports van AMPA onttrekken door hun ontwerp nagenoeg geen daglicht en verhogen de waarde van uw woning.

AMPA biedt u de mogelijkheid om een sterke, mooi afgewerkte carport te laten plaatsen. Deze zijn net als de veranda’s opgebouwd uit aluminium met als dak of polycarbonaat of glas. De carports worden standaard aan één zijde tegen de muur geplaatst en komen aan de andere zijde op eigen palen met hemelwaterafvoer te staan.

Carport laten plaatsen door onze montageploegen of zelf doen

Wij hebben eigen montageploegen die de carport kunnen plaatsen, maar wellicht wilt u dit liever zelf doen. Ook dat is mogelijk bij AMPA. Geef ons gewoon de maten voor de carport door via de mail en wij zorgen dat het in productie genomen wordt. Daarna haalt u het af fabriek op.

Het voordeel van montage door de monteurs van AMPA is wel dat zij vakkundig en snel werken, maar ook kunnen inmeten. Zo loopt u geen enkel risico op foutieve maatvoeringen en dus onnodige kosten naderhand.

Vraag online een GRATIS offerte op voor een nieuwe carport

Bij AMPA zijn we transparant en helder in onze werkwijze. Wij komen daarom graag bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken om op basis hiervan een gerichte offerte op te stellen. Wilt u liever snel een offerte opvragen? Klik dan op onderstaande knop voor het opvragen van een offerte voor een carport.

offerte aanvragen voor een nieuwe carport

 

Voor meer foto’s, klik hier

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Hoofdkantoor:
Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-26 72 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen