Nu naast 20% korting op de kozijn-offerte ook GRATIS horren!

Denkt u erover om in 2019 kunststof kozijnen, deuren, ramen en/of een schuifpui te plaatsen in uw woning? Wilt u een nieuwe dakkapel of een oude laten renoveren?

Nu ontvangt u naast de 20% projectkorting ook GRATIS inzethorren voor uw draai-kiepramen!

Wat moet u daarvoor doen? Helemaal niets! Behalve een afspraak maken. Dus bel: 088 -26 72 000

Wij zijn al druk aan het werk met verschillende renovaties in heel Nederland, ongetwijfeld ook bij u in de buurt. Denkt u: “Ik wil/moet mijn huis toch eens gaan renoveren.” en “Wat kost dat nou?” Vraag het ons GRATIS en VRIJBLIJVEND.

Want wie wil er nu niet:
• Energie besparen?
• Nooit meer kozijnen hoeven te schilderen?
• Genieten van comfort in uw woning?
• Geen ongedierte meer in huis, vanwege GRATIS inzethorren voor uw draaikiep-ramen?

Geen speciale voorwaarden, gewoon eerlijk en vrijblijvend advies, een GRATIS kozijn offerte en aan u de keuze of u het door ons wilt laten uitvoeren!

 

Uw voordelen
1.  Deze korting geldt zowel voor kleine als grote renovatie(s), dus het maakt niet uit of u 2 kozijnen wenst te vervangen of uw hele woning wilt renoveren. U profiteert altijd.
2.  Gratis bouwkundig en financieel advies én mocht u bouwtekeningen en een vergunning nodig hebben, dan verzorgt AMPA deze voor u tegen kostprijs en dient tevens de aanvraag voor u in bij uw gemeente.
3.  Betaling pas na oplevering!

Bel: 088 – 26 72 000 of mail ons: info@ampa.nl

Wanneer u geïnteresseerd bent, komt een projectleider van ons graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs!

NB. De actie(s) gelden alleen wanneer u vóór de aangegeven datum op de offerte reageert. Montage dient in 2019 te geschieden. Deze actie(s) gelden niet i.c.m. andere acties, tenzij het schriftelijk is vermeld op de offerte door de adviseur.

Gratis offerte op maat - Tijdelijk 20% extra korting

Op zoek naar kunststof kozijnen of een kunststof schuifpui? Wij geloven alleen in maatwerk offertes. Daarom komen wij altijd gratis bij u langs om de situatie te bekijken. Hiermee voorkomt u verrassingen achteraf.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u de offerte toe te sturen. Wij zullen uw mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.
  • Wij geven u graag advies op maat, daarom vragen wij uw telefoonnummer indien wij nog vragen hebben.
  • Probeert u uw opdracht zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit maakt het gemakkelijker voor ons om uw offerte specifiek en duidelijk op te stellen.
  • Om een goede offerte te maken kunt u optioneel een foto van uw woning toevoegen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Tel. 088-26 72 000
E-mail: info@ampa.nl